luni, noiembrie 10, 2014

Trece timpul...

Acum doi ani imi manifestam admiratia fara rezerve fata de echipa de la Antena 3, iar motivele le-am insirat in postul din 15 ianuarie 2013...

Sincer, nu credeam ca cineva se poate incolona intru indiferenta intr-o maniera atat de categorica si in atat de scurt timp precum realizatorii de emisiuni de la aceeasi televiziune...

Nu acuz si nu blamez pe nimeni pentru opiniile personale, nu judec pe nimeni dupa pastrarea balantei intre adevar si minciuna sau bine si rau, ca nu sunt Dumnezeu.

Ceea ce ma dezgusta insa, este ignorarea faptelor, oamenilor, evenimentelor. Dupa ignorarea celor care se bateau cu jandarmii la Pungesti, dupa ignorarea celor care demonstrau pentru Rosia Montana (adica impotriva distrugerii ei) a venit randul celor iesiti pentru dreptul de a vota si pentru a-l sustine pe Iohannis, sa fie ignorati. Nu sunt partizan cu Iohannis, nici cuPonta si nici macar cu efervescenta clamare a dreptului de a vota ceea ce propun altii (aceiasi in ultimii 25 de ani....), dar nici nu este permisa ignorarea unor miscari sociale, ignorarea exprimarii si manifestarii unor oameni care sunt parte ai acestui popor si acestei natii.

Nu partizanatul ucide media si nici opiniile personale ale celor ce lucreaza in cadrul ei, ci ignorarea faptelor, a fenomenelor, dezicandu-se astfel de statutul de observator si preluandu-l pe cel de sluga.

Acum aproape doi ani, le doream celor de la Antena 3 "La multi ani". Astazi, regret ca au fost atat de putini...

Niciun comentariu: